Lucy Sarink

lucy januari 2015

Lucy Sarink… 61 jaar, liefdevolle en beetje gekke moeder en oma, eigenzinnig levensgenieter en natuurmens. Draagt op betrokken wijze bij aan een meer menswaardige wereld. Schrijft, coacht, tuiniert, leest, wandelt, beoefent yoga, Tai Chi en Cheng Hsin… Houdt van schoonheid. Heeft gewerkt in zeer uiteenlopende functies bij zeer uiteenlopende bedrijven en organisaties. Volgde een breed scala aan opleidingen en cursussen: energiewerker, BHV’er, secretaresse, transpersoonlijk psychotherapeut, coach, yogadocent, proces- en kwaliteitsmedewerker… om er maar een paar te noemen.
Ooit vond ik mijn hak-op-de-tak-CV nogal gênant, nu ben ik blij met al die ervaringen die mij nu stuk voor stuk zo goed van pas komen. In 2005 begon ik als yogadocent en sinds 2009 werk ik als coach. Dat was het jaar waarin ik voor de tweede keer borstkanker kreeg en mijn leven zo ingrijpend veranderde. Ik voelde een diep verlangen om de heel essentiële ontdekkingen die ik toen deed te delen… om anderen naar zichzelf terug te gidsen. Terug naar huis.
Het is mij een groot genoegen om je versteld te doen staan van jezelf. Om het perspectief op je leven en jezelf met de nodige humor en onorthodoxe levenswijsheden te verbreden en te verdiepen. Om een tijdje samen op reis te zijn.