Lucy Sarink

lucy januari 2015

Lucy Sarink… 62 jaar, liefdevolle en beetje gekke moeder en oma, eigenzinnig levensgenieter en natuurmens. Draagt op betrokken wijze bij aan een meer menswaardige wereld. Schrijft, coacht, tuiniert, leest, wandelt, beoefent yoga, Tai Chi en Cheng Hsin… Houdt van schoonheid. Heeft gewerkt in zeer uiteenlopende functies bij zeer uiteenlopende bedrijven en organisaties. Volgde een breed scala aan opleidingen en cursussen:  directiesecretaresse, proces- en kwaliteitsmedewerker, transpersoonlijk psychotherapeut, coach, yogadocent, … om er maar een paar te noemen.
In 2005 startte ik met het geven van yogalessen aan individuen en groepen en sinds 2009 werk ik als coach. Dat was het jaar waarin ik voor de tweede keer borstkanker kreeg en mijn leven ingrijpend veranderde. Ik voelde een diep verlangen om de ontdekkingen die ik toen deed te delen… om anderen bij te staan op hun pad naar authentiek leven.
Het is mij een groot genoegen om je versteld te doen staan van jezelf. Om het perspectief op je leven en jezelf met de nodige humor en onorthodoxe levenswijsheden te verbreden en te verdiepen. Om een tijdje samen op reis te zijn.