lezingen en workshops

caldarium_logo

Stichting Caldarium start in januari het project ‘Meebewegen met kanker’.  Met dit project wil de stichting de effecten onderzoeken van complementaire therapie op het genezingsproces en de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het centrum voor Mindfulness van het Radboud UMC biedt hierbij ondersteuning.
Samen met Caldarium nodig ik je van harte uit om mee te doen aan dit bijzondere project. Voor een lage vergoeding kun je kiezen uit twee trajecten: ‘Geef stem aan je emoties’- vier online sessies en één individuele klanksessie bij Jeanine van Weert of vier yoga- en verdiepingsworkshops bij mij. Beide trajecten sluiten af met een gezamenlijke stiltedag met meditatie, klank, mindfulness en yoga.
Data van de yoga- en verdiepingsworkshops: 4 februari, 14 – 15 uur: introductie, locatie: Annastraat 284 in Nijmegen. Yoga- en verdiepingsworkshops: 11 en 25 februari – 11 en 25 maart, 14 – 16.30 uur. Locatie: Atmosfeer, Daalsehof 11 in Nijmegen. Datum van de aansluitende stiltedag wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.
Prijs (workshops, stiltedag en boek ‘Meebewegen met kanker’): € 75     Aanmelden: info@stichtingcaldarium.nl
Voor meer informatie kun je bellen naar Karen Koller, voorzitter van Caldarium: 0643582866 of naar mij: 0655141708

 

dahlia-538762__340

De kracht van Zacht , een interactieve lezing

In deze boeiende lezing verkennen we samen wat het betekent om ontspannen mee te bewegen met wat het leven je brengt.
Wanneer we te maken krijgen met ziekte, crisis en andere zaken die we tegenslag noemen, willen we het liefst dat ons leven zo snel mogelijk weer ‘normaal’  is. Paradoxaal genoeg brengen onze verwoede pogingen om met kracht ons leven weer de ‘goede’ kant op te duwen ons meestal verder van huis en van onszelf.
Ontspannen koersen op een haarzuiver innerlijk richtingsgevoel … is dat slechts weggelegd voor een enkele, begaafde ingewijde? Nee, integendeel! Iedereen bezit van nature dit krachtige, helende vermogen.
De lezing is gebaseerd op mijn boek Meebewegen met kanker – Van strijd naar overgave (Ankh Hermes 2015).

agraulis-vanillae-90591

De kracht van Zacht

Leidraad naar hartgestuurd leven. Workshop-serie met open gesprekken (satsangs) en yoga.
Data voor 2018 volgen binnenkort.