Individuele coaching

Stel je bent midden op zee: bruisende golven, stevige bries en een eindeloze horizon. Je staat aan dek, voelt de deining onder je voeten. Je hebt moeite om te blijven staan. Wat doe je? Dwing je de wind om te gaan liggen? Beveel je de golven om tot bedaren te komen? Zet je jezelf schrap om niet te vallen? Of vertrouw je op je voeten die stevig staan, je benen die soepel meebewegen en je lichaam dat alles weet van balans? Heb je de moed om je over te geven aan de deining, de wind in je haren te voelen en de woeste schoonheid van de zee te ervaren?
We kunnen strijden tegen de deining in ons leven en we kunnen ons eraan overgeven. We kunnen het Leven niet vragen om niet te deinen.
Samen ontdekken we jouw rijke potentieel en je vermogen om authentiek te antwoorden op wat het leven op je pad brengt. Ont-spannen is hierbij het uitgangspunt. Zowel in je lichaam als in je denken en voelen draag je veel overbodige spanning mee. Spanning die het lastig maakt om je vrij in het leven te bewegen, om diep te voelen en helder te zijn. Om spanning op te lossen is niet veel meer nodig dan je aandacht. In je vriendelijke en oordeelloze aanwezigheid geef je hem de ruimte om op te lossen en krijg je weer alle energie tot je beschikking die je verbruikte om de spanning vast te houden.
De sessies bieden je een warme bedding waarin alle ruimte is voor wat zich nu in je leven aandient. Ruimte om jezelf op een diep niveau te ontmoeten en in je lichaam te landen. Ruimte om het contact met je natuurlijke wijsheid te herstellen en je innerlijke richtingsgevoel te hervinden.

Tarief

Helaas vergoeden zorgverzekeraars geen coachinggesprekken meer. Mede daarom is mijn uurtarief laag: € 55,00.