Dru yoga

Dru Yoga?

Dru Yoga is een relatief nieuwe vorm van yoga, die stevig verankerd is in de Indiase yogatraditie. ‘Dru’ komt van Druvam, sanskriet voor de poolster, en refereert aan ons diepste wezen: onveranderlijk, zuiver bewustzijn.
Kenmerkend voor Dru Yoga zijn de mooie, vloeiende bewegingsreeksen. Deze nodigen uit om vanuit ontspanning en plezier te bewegen naar meer kracht, flexibiliteit, rust, balans en vertrouwen – in jezelf en in je lichaam.
Daarbij is aandacht het sleutelwoord. Gerichte, vriendelijke aandacht brengt in beweging wat geblokkeerd was en heelt wat uit balans was. Regelmatige beoefening van yoga maakt je natuurlijke intelligentie wakker; de drijvende kracht achter je zelforganiserend of zelfherstellend vermogen. Dat maakt yoga bijzonder waardevol in genezings- of veranderingsprocessen.
Yoga helpt je om een gezonde manier van bewegen te ontwikkelen. Je wervelkolom versoepelt en er ontstaat een betere balans tussen houdings- en bewegingsspieren. Ook hart en hoofd hervinden hun natuurlijke balans. Dit resulteert in een helder hoofd en een haarzuivere afstemming op je hart, je innerlijke kompas.
Leven beweegt zich van binnen naar buiten en niet andersom.
Met ingang van juli 2016 geef ik geen wekelijkse lessen meer. Yoga blijft wel een belangrijk onderdeel uitmaken van coachings, workshops en retraites.

tarieven

Individuele sessie            €  55,00 per uur
workshop (3 uur)             € 30,00